logo

mobilpay.ro a lansat plata prin card

21.10.09

Cu mobilpay™,

                                    plata prin card devine mult mai uÅŸoară

 

● Cele mai mici comisioane pentru Comercianţi

 

● Sistem unic de comisionare stabilit în funcÅ£ie de perioda de plată ÅŸi nu de volum

 

● SoluÅ£ie integrată de plăţi prin SMS ÅŸi prin card 

 

● SoluÅ£ie de plată în rate pentru cumpărători prin magazinele on-line în parteneriat cu GarantiBank


                                BucureÅŸti, 21 octombrie 2009 – Netopia Sistem în parteneriat cu GarantiBank lansează serviciul de plată prin card de debit sau credit care propune atât clienÅ£ilor, cât ÅŸi comercianÅ£ilor, o abordare diferită a comerÅ£ului electronic. Acesta este un nou pas care susÅ£ine strategia de dezvoltare ÅŸi diferenÅ£iere a Netopia Sistem pe piaÅ£a de tranzacÅ£ii electronice, după lansarea în septembrie 2006 a serviciului mobilpay™ de plăţi electronice prin SMS. În segmentul plăţilor prin SMS Netopia Sistem este lider de piaţă, procesând peste 80% din totalul tranzacÅ£iilor prin SMS din România.

                “Ne dorim ca prin extinderea portofoliului de servicii, Netopia Sistem să îÅŸi întărească poziÅ£ia de lider în tranzacÅ£ii electronice ÅŸi de susÅ£inător al industriei on-line ÅŸi al comerÅ£ului electronic din România. Suntem în permanenţă preocupaÅ£i de extinderea ÅŸi îmbunătăţirea ofertei de servicii pentru clienÅ£ii noÅŸtri. Suntem mândrii că azi putem anunÅ£a împreună cu partenerii nostri GarantiBank lansarea sistemului de plată integrată”, a declarat Dl. Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia Sistem.

                mobilpay™ aduce un avantaj major cumpărătorilor prin integrarea a două modalităţi de plată într-un sistem unitar:

● plata prin SMS pentru valori cuprinse între 1 ÅŸi 20 Euro

● plata prin card pentru magazinele on-line, mobilpay™ folosind tranzacÅ£ionarea 3D Secure

De asemenea, mobilpay™ aduce în premieră pe piaÅ£a din România funcÅ£ionalităţi care vor face experienÅ£a cumpărătorilor extrem de plăcută dar ÅŸi cu un nivel de securitate crescut.

Pentru comercianÅ£i, Netopia Sistem vine cu o ofertă care va impulsiona industria online ÅŸi comerÅ£ul electronic. Cu o modalitate de integrare facilă ÅŸi un sistem de comisionare extrem de avantajos, practic orice comerciant din România va putea să ofere clienÅ£ilor lor un sistem de plată electronică.

                În plus, prin parteneriatul cu GarantiBank, mobilpay™ oferă comercianÅ£ilor săi soluÅ£ia de plată în rate pentru cumpărători prin magazinele on-line.

                ComercianÅ£ii vor avea la dispoziÅ£ie un comision unic de tranzacÅ£ionare, la cea mai mică valoare din România ÅŸi vor putea alege între trei variante pentru perioada de plată. Această perioadă este cuprinsă între minim 3 ÅŸi maxim 30 zile de la efectuarea tranzacÅ£iei!

                “Am adoptat politica celui mai mic comision, unic, indiferent de volumul de tranzacÅ£ionare, deoarece suntem conÅŸtienÅ£i că un serviciu terÅ£ nu are ce căuta în stabilirea politicii de preÅ£ a unei companii, aÅŸa cum se întamplă în prezent. DiferenÅ£ierile pe baza volumului sau a diverselor relaÅ£ii contractuale sunt nesănătoase ÅŸi au condus la o rată de adopÅ£ie extrem de scăzută a acestei metode de plată în rândul comercianÅ£ilor” a declarat Dl. Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia Sistem.

               mobilpay™ asigură în acest moment tranzacÅ£ionarea prin SMS a peste 2.500 de produse ÅŸi servicii, fiind prezent în peste 500 de site-uri care generează 300.000 de tranzacÅ£ii efective în fiecare lună, acoperind astfel peste 80% din totalul tranzacÅ£iilor prin SMS din România.

                “Având în vedere experienÅ£a pe care o avem în domeniul plăţilor, de ofertă unică ÅŸi unificatoare dar ÅŸi de un serviciu la standarde înalte, ne propunem să câÅŸtigăm o cotă de piaţă de 30 % în următoarele 12 luni, ulterior urmând să creÅŸtem organic împreună cu piaÅ£a” a mai declarat Dl. Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia Sistem.

Netopia Sistem SRL a fost înfiinÅ£ată în 2003 ÅŸi este leader de piaţă în SMS Marketing ÅŸi tranzacÅ£ii prin SMS prin serviciile sale web2sms ™(©) ÅŸi mobilpay ™(©).

Netopia Sistem va oferi comercianÅ£ilor cele mai mici comisioane de pe piaţă, stabilite îin funcÅ£ie de perioada de plată ÅŸi nu de volumul tranzacÅ£iei. Toti comercianÅ£ii pot opta pentru una dintre cele trei perioade de plată disponibile îin funcÅ£ie de comisionul perceput:

             Plata în a 3-a zi de la efectuarea tranzacÅ£iei cu un comision de 2,7% + 0,10 Euro

             Plata în a 10-a zi de la efectuarea tranzacÅ£iei cu un comision de 2,5% + 0,10 Euro

             Plata în a 30-a zi de la efectuarea tranzacÅ£iei cu un comision de 2,3% + 0,10 Euro

În 2007, Netopia Sistem a trimis 3,6 milioane mesaje SMS, iar în 2008 a transmis 15 milioane de mesaje SMS. Până la 31 august 2009, au fost transmise peste 20 milioane de mesaje SMS, în creÅŸtere cu 25% faţă de aceeaÅŸi perioadă a anului precedent.

                Din 2008 mobilpay™ este disponibil în trei reÅ£ele de telefonie mobilă- Vodafone, Orange ÅŸi COSMOTE, fiind astfel singurul furnizor cu această ofertă, fapt ce a permis păstrarea unei cote de piaţă de peste 80%. mobilpay a procesat anul trecut peste 360.000 de tranzacÈ›ii, în valoare totală de 2,4 milioane Euro, iar pentru acest an estimează o creÅŸtere a veniturilor cu peste 50%.

                Partenerii ÅŸi clienÅ£ii mobilpay™ sunt reprezentaÅ£i de nume importante din industria online din România (Netbridge, Neogen, GSP, Ringier Romania, Sanoma Hearst Romania, Realmedia Network, etc.), dar ÅŸi de instituÅ£ii financiare, start-up-uri ÅŸi servicii conexe.

 

Pentru informatii suplimentare:

Mihaela Ganciu

mihaela.ganciu@netopia-system.com

021/305.34.21

021/305.34.22