Punem in practica perfectionarea obtinuta prin experienta, analizam perspectivele, generam increderea partenerilor nostri si transformam toate acestea in actiuni dedicate tie si companiei tale.

Cea mai accesibila modalitate de efectuare a microplatilor, metoda de plata prin  SMS, este construita astfel incat sa sprijine dezvoltarea afacerilor online, dar si sa faciliteze si sa satisfaca cerintele clientilor finali, care pot face achizitiile dorite de oriunde, oricand, urmand sa plateasca la emiterea facturii de telefonie mobila.

Prin metoda de plata prin SMS gandim, integram si dezvoltam metode prin care oferim clientilor nostri posibilitatea de crestere a gradului de accesibilitate al produselor si serviciilor oferite, creand oportunitati la nivelul unui public foarte extins, aflat in dezvoltare si crestere continua – peste 20 de milioane de utilizatori de telefonie mobila.

Prin implementarea sistemului de plata prin SMS va extindeti plaja de potentiali clienti de la 8 milioane – utilizatori si detinatori de card, la peste 20 de milioane – utilizatori si detinatori de terminale si servicii de telefonie mobila.

Astfel, in cazul in care detineti un shop online nou pe piata sau daca sunteti deja un brand cunoscut in e-commerce, oportunitatile de dezvoltare prin integrarea in website a celei mai facile si profesioniste platforme de plata prin SMS oferita de NETOPIA mobilPay, oferiti clientilor o solutie de plata complementara, prin implementarea unei secvente de cod, ce necesita minime cunostinte de programare.

Eliminam orice fel de limitare prin garantarea colaborarii cu toate companiile de telefonie mobila: Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil.

Aducem alaturi de dumneavoastra clientii care au rezerve in efectuarea platilor online cu cardul, oferindu-le alternativa care sa le elimine scepticismul, plata prin metoda de plata prin SMS.