Documentatie

Stari posibile pentru platile prin SMS Offline

Platita – clientul a platit dar nu a primit acel serviciu deoarece este o problema cu URL-ul de procesare al comerciantului si nu raspunde corect.
Confirmata – clientul a primit acel serviciu.
Anulata – comanda a fost anulata de operatorul de telefonie si nu a fost facuta taxarea sau a fost anulata de catre unul din reprezentantii mobilPay in vederea deblocarii sumei alocata pe acel numar de telefon (acest lucru se intampla doar atunci cand tranzactia a fost anterior Platita sau Confirmata.
Stornata – comanda a fost semnalata ca fiind frauda sau face parte din raportul de bad-debt de la operatorul de telefonie si a fost stornata de un reprezentant mobilPay.
In asteptare/In procesare – se asteapta confirmarea de la operatorul de telefonie ca acel client a fost taxat pentru a se livra SMS-ul continand codul de validare.
Programata – clientul a depasit limita lunara de plata la operator si se asteapta sa treaca acea perioada pentru a fi reprocesata plata. Reprocesarea se face intrand pe detaliile comenzii si apasand butonul Executa; se face doar daca ne contacteaza clientul si acesta este verificat.