Documentatie

Cum identific tranzactiile prin card care au fost decontate?

Ai la dispozitie mai multe posibilitati de identificare a tranzactiilor pentru care mobilPay iti face decontarea:

1. Odata cu fiecare decontare Netopia SRL trimite catre parteneri un e-mail cu subiectul: “Detalii transfer bancar mobilPaycare contine un atasament in format CSV cu raportul detaliat al operatiunilor decontate.

2. Orice transfer facut de catre Netopia SRL are un identificator unic, care va apare in descrierea incasarii pe extrasul de cont (de ex. “Batch ID: 123456”). Pe baza acestui identificator, poti filtra in sectiunea Financiar -> Tranzactii prin card -> Detalii transferuri dupa campul Transfer. Rezultatul il reprezinta un raport cu toate tranzactiile decontate in respectivul transfer, care poate fi descarcat in format .csv, .xls sau .xml.

3. O alta posibilitate este aceea de a vizualiza ce transferuri s-au facut (daca s-au facut) intr-o anumita zi. Pentru a face asta, filtrezi in sectiunea Financiar -> Tranzactii prin card -> Detalii transferuri dupa campul „Interval” si alegi „Ziua de”. Tine cont ca aici ar putea sa apara decalaje, existand posibilitatea ca un transfer efectuat intr-o zi sa apara in contul tau abia in zilele urmatoare si nu in aceeasi zi. De asemenea, exista situatii, ca in cazul zilelor nebancare, cand platforma muta batch-ul de plata in ziua urmatoare, si va face doua transferuri in loc de unul singur in aceeasi zi.