Documentatie

Cat Costa?

La costuri de initiere si operare nule, orice implementare a solutiei de plata mobilpay.ro genereaza profit inca de la prima comanda, facand serviciul nostru cea mai eficienta metoda de colectare plati existenta pe piata.

Pentru plata prin SMS ai un comision fix de 1,2 EUR la fiecare tranzactie finalizata pentru microplati, respectiv un comision procentual de 55% pentru platile prin SMS premium (valorile de 1 si 2 EUR). Acelasi comision de 55% este aplicat si pentru valoarea de 3 EUR in cazul clientilor din reteaua Vodafone si Telekom si pentru valoarea de 4 EUR in reteaua Orange.

Comisionul pentru plata prin card poate fi configurat in functie de nevoile tale, pornind de la 0,99% + 0,3 lei per tranzactie finalizata.

Acest lucru iti permite sa construiesti un cadru clar definitivat, atat de necesar afacerii tale.

Deschiderea unui cont mobilpay™ este si va ramane gratuita. Nu exista costuri pentru servicii lunare de intretinere. De asemenea, nu mai exista costuri suplimentare pentru serviciile de baza. Este posibil ca pe viitor sa adaugam anumite functionalitati premium – optionale care sa aduca anumite costuri suplimentare, dar serviciul de baza este si va ramane gratuit.