NETOPIA MOBILPAY A PREMIAT RATB LA GALA NO CASH

0 comments

Eliminarea biletelor pe suport hartie de catre RATB a fost considerata premiera anului in piata cardurilor de catre un juriu format din 32 de institutii, reprezentand emitentii de carduri (bancare si nebancare), schemele internationale de plata, procesatorii de card, furnizorii de infrastructura si integratorii de comert electronic.

Performanta obtinuta de RATB este cu atat mai notabila cu cat celelalte nominalizari au reprezentat premiere la nivel european, precum emiterea de catre Credit Europe Bank a primului card cu display din UE, sau chiar mondial ? cum este cazul Cardului Zambet BCR (primul card Visa contactless de debit cu alicatia de tranzit inclusa alaturi de cea bancara). Cea de-a patra nominalizare a fost Tradeville, pentru introducerea posibilitatii de a alimenta cu cardul conturile de tranzactionare la bursa.

ANTONIO ERAM, NETOPIA: CRED CA TARA ASTA AR MERGE MULT MAI BINE DACA LUMEA AR GANDI CINCI MINUTE INAINTE

0 comments

Oamenii trebuie sa inteleaga ca cea mai importanta resursa pe care o au este timpul, nu banii, oamenii sau tehnologia, spune Antonio Eram fondatorul Netopia SRL,  furnizor de top de solutii de plata electronice.

Un gand despre 2011

0 comments

Acum 2 ani intram pe o piata imatura si anemica, piata platilor on-line cu cardul. Cu ajutorul vostru am reusit sa aducem un dinamism molipsitor intr-o perioada nu neaparat propice din punct de vedere economic. Am redefinit termeni, conditii si abordari, am aratat ca se poate si altfel, ca platile cu cardul sunt o optiune sigura, coerenta si moderna.

Acesta a fost doar prefata. Urmeaza primul capitol pe care il vom scrie impreuna cu voi, partenerii NETOPIA mobilPay. Stiu ca sunteti pregatiti.

Multumesc. La multi ani si multe tranzactii!
Antonio Eram
CEO NETOPIA mobilPay