logo

Cum functioneaza ?

Functionarea serviciului nostru de plati este extrem de simpla si nu presupune cunostinte deosebite.

Daca alegi plata cu telefonul mobil, plata se rezuma la trimiterea si primirea unui mesaj SMS, lucru cunoscut de peste 90% dintre posesorii de telefoane mobile din Romania.

Iar daca esti posesor de servicii on-line sau off-line, solutia mobilpay™ vine ca un plug-in usor de integrat si operat, indiferent de platforma utilizata sau de metoda de plata aleasa.

Am uitat parola »

Procedura comerciant

Ca si comerciant, ai posibilitatea de a te adresa unui larg segment de potentiali cumparatori prin simpla implementare in propriul site a unei secvente de cod. Dispunand de un grad inalt de maleabilitate, solutia noastra poate fi integrata in orice limbaj de programare, necesitand cunostinte minime in acest sens.

      Procedura de plata urmeaza acesti pasi:

  1. clientul este redirectat catre pagina de plata de pe serverele noastre
  2. noi stabilim un canal de comunicatie in numele clientului cu operatorul de telefonie mobila corespunzator
  3. operatorul confirma efectuarea platii catre noi
  4. noi trimitem confirmarea platii si redirectam clientul catre website-ul tau

Castiga bani incepand de astazi, trecand prin urmatorii pasi:

Inregistrare

Ne adresam persoanelor juridice sau persoanelor fizice autorizate care doresc sa implementeze plata cu telefonul mobil sau card in cadrul serviciilor on-line pe care le detin.

Deschiderea unui cont este si va ramane gratuita. Nu trebuie decat sa accesezi link-ul de inregistrare si sa completezi corect campurile cu datele firmei tale.

Deschidere cont

Imediat dupa inregistrare, esti invitat sa adaugi un prim cont de comerciant pentru website-ul tau. Fiecarui cont i se asociaza un certificat de criptare si o cheie privata, care asigura confidentialitatea si securitatea datelor, ambele usor de descarcat din sectiunea Conturi.

O alta informatie necesara implementarii si usor de identificat este semnatura generata automat de mobilpay™ in momentul crearii contului, care asigura unicitatea acestuia si permite crearea unui canal de comunicatie dedicat intre website-ul tau si serverele mobilpay™.

Adaugare servicii (doar plata prin SMS)

Aferent conturilor abia create, trebuie sa adaugi servicii conform planului tarifar urmarit, iar noi venim in intampinarea necesitatilor tale cu o larga scara de numere premium: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si 10 Euro pentru retelele Vodafone, Orange si COSMOTE. Prin Vodafone iti punem la dispozitie si valorile de 15 si 20 de Euro.

Pe masura ce serviciul va fi disponibil si la alti operatori sau alte valori vor fi implementate, acestea iti vor aparea ca optiuni automate in cadrul serviciului nostru, fara costuri suplimentare. Valorile nu contin TVA, acesta urmand sa fie platit de utilizatorul final la efectuarea tranzactiei.

Implementare in site

Din punct de vedere tehnic, solutia mobilpay™ se prezinta ca un plug-in usor de implementat in site-ul tau. Am facut eforturi pentru a asigura compatibilitatea cu limbajele de programare existente si facilitatea integrarii folosind cunostinte minime. In acest scop, punem la dispozitia membrilor nostri o serie de exemple de implementare bazate pe folosirea claselor dezvoltate de noi.

In cazul in care intampini totusi probleme, echipa noastra tehnica te va asista cu cea mai mare placere in urma contactarii la implementare[at]mobilpay[dot]ro

Documentatie

Tot ceea ce am considerat ca este necesar pentru a finaliza implementarea serviciului mobilpay™ se afla in aceasta sectiune dedicata membrilor inregistrati. Contractul cadru, clasele si documentatia pentru implementare, elemente grafice pentru evidentierea noii tale metode de plata pot fi descarcate gratuit de aici.

Rapoarte

Prin intermediul serviciul mobilpay™, iti generam rapoartele de vanzari in timp real, pentru a iti crea o imagine exacta a situatiei contului, indiferent de numarul de servicii on-line sau produse operate. Acestea se pot agrega dupa zi, luna, an sau perioada, dar si dupa serviciul sau produsul vandut.

De asemenea, beneficiezi si de statistici despre utilizatorii care cumpara prin intermediul mobilpay.ro, cum ar fi frecventa, rata de succes si multe altele. Un index al rapoartelor il gasesti in sectiunea Administrare.

Aducem in mod constant modificari si adaugiri sistemului de raportare pentru a iti oferi o analiza completa atat a veniturilor realizate, cat si a intentiei de plata a utilizatorilor.

Alte servicii

mobilpay.ro poate fi folosit pentru plati recurente

Pentru plati recurente poti implementa solutia noastra de notificari SMS in cadrul serviciului tau, prin care sa iti anunti automat utilizatorii. Iti notificam astfel cumparatorii cand expira subscriptia, urmand ca plata sa fie initiata numai atunci cand acestia doresc. Nu exista posibilitatea ca respectivul client sa fie taxat daca nu a solicitat produsul sau serviciul amintit. Serviciul de microplati recurente este singurul serviciu de acest gen din Romania.

Testeaza mobilpay.ro

Testeaza un cont de comerciant pe platforma mobilpay.ro

Intra in sistem si testeaza un cont de comerciant!

Convinge-te de functionalitatile versiunii 3.0 a platformei mobilpay.ro!

Ai la dispozitie o suita de noi functionalitati menite sa eficientizeze transformarea utilizatorilor tai in cumparatori.

Autentifica-te:

Nume utilizator: demo

Parola: 123456