Oferim mai mult decat solutii de plata, facilitam realizarea platilor si oferim siguranta transferurilor, sprijinim dezvoltarea afacerilor online prin solutii de tranzactionare usor de implementat atat pentru clientii nostri, cat si pentru clientii acestora. Sprijinim efectiv si eficient cresterea vanzarilor online.

Prin integrarea Link to Pay oferit de NETOPIA mobilPay, marketingul cunoaste o noua dimensiune. Indiferent de tipul de campanie de promovare sau mediul in care alegi sa iti faci cunoscute serviciile sau produsele – campanie de newsletter, pagina de Facebook sau cont de Twitter, prin integrarea Link to Pay clientii tai pot achizitiona produsul, efectuand plata instant, chiar din cadrul campaniei.

Ofera-le clientilor tai solutii accesibile de achizitionare a produselor/serviciilor oferite, prin plata in rate fara dobanda. Platforma mobilPay include parteneriate cu banci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank,  Alpha Bank si BRD Finance.

Produsele/serviciile comercializate devin si mai accesibile si mai atragatoare atunci cand, prin plata online, clientii pot beneficia de plata in rate fara dobanda.

Plata in rate fara dobanda inseamna mai mult decat cresterea vanzarilor, inseamna fidelizarea clientilor si inca o modalitate de a satisface dorintele clientilor tai existenti sau noi – serviciu ce nu presupune contract cu banca, aprobari care sa dureze sau suprataxe.

Ofera-le clientilor tai confortul platilor automate, din cont, fara efort, fara a mai necesita deplasarea la ghisee, completarea formularelor sau stresul corespondentei pline de facturi scadente, bucura-ti clientii cu serviciul NETOPIA mobilPay plata recurenta.

Dedicata comerciantilor care ofera servicii/produse pe baza de abonament, NETOPIA mobilPay plata recurenta permite taxarea automata a clientilor cu valoarea abonamentelor, la intervale de timp prestabilite, de comun acord.